Your Future starts with us.
22.09.2021

Nastavnici Adni Pandžo uručena zahvalnica za Digitalni katalog dobre prakse


Nastavnici engleskog jezika u Gimnaziji SSST Adni Pandžo uručena je zahvalnica za doprinos nastanku „Digitalnog kataloga primjera dobre prakse“ u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama.
 Ovo značajno priznanje našoj nastavnici je prošle sedmice uručila ministrica za odgoj i obrazovanje KS Naida Hota-Muminović.  
Naime, tokom odvijanja online nastave najveći izazov bilo je prilagođavanje novom načinu rada, ali i zadržavanje pažnje i motivacije učenika. Zato je Ministartvo za odgoj i obrazovanje KS odlučilo izraditi Digitalni katalog dobre prakse, te u njega uvrstiti sve nastavne jedninice koje su se pokazale kao dobri primjeri izvođenja online nastave.
Nastavnica Adna Pandžo je kao primjer dobre prakse navela čas: „Analyzing the use of persuasive language devices in advertisements”, za koji je koristila alate: You Tube, Microsoft Teams, Microsoft Word Online i Canva.
Gimnazija SSST čestita nastavnici Adni Pandžo na odlično urađenom zadatku, te želi puno sreće i uspjeha u budućem radu.
Katalog je dokaz da su odgajatelji i nastavnici uspješno odgovorili na izazov i na veoma inovativne i kreativne načine i dalje prenosili znanje i angažovali učenike na učenje kroz rad, igru i istraživanje. Katalog u cjelosti možete pogledati OVDJE.