Your Future starts with us.
01.06.2021

Zahvalnice za lauerate i učesnice Kantonalnih takmičenja

U biblioteci Gimnazije SSST proteklog petka upriličen je prijem za učenike koji su učestvovali i ostvarili zapažene rezultate na nedavno održanim Kantonalnim takmičenjima. Učenicima se ovom prilikom zahvalio direktor Gimnazije SSST Senad Alić, te ukazao na značaj učestvovanja u takmičenjima, kao i potrebu za razvojem takmičarskog duha. Učenicima, ali i nastavnicama koje su učenike pripremale za takmičenja uručene su GSSST zahvalnice, kao i prigodni pokloni.
Zahvalnicu Gimnazije SSST za osvojeno drugo mjesto iz Kantonalnog takmičenja iz Njemačkog jezika dobila je učenica prvog razreda Alejna Kadić.
Zahvalnicu za učestvovanje na Kantonalnom takmičenju iz Njemačkog jezika dobila je i Lea Ćatović.
Zahvalnice za učestvovanje na Kantonalnom takmičenju iz B/H/S jezika i književnosti dodijeljene su učenicama Sari Humić (šesto mjesto ispred drugih razreda) i Nejri Džaferović ( četvrto mjesto ispred trećih razreda), a zahvalnice za učestvovanje na Kantonalnom takmičenju iz Engleskog jezika dobila je i učenica Amela Radonja koja je osvojila šesto mjesto ispred trećih razreda.
Poseban doprinos ovim takmičenjima i ostvarenim rezultatima Gimnazije SSST na kantonalnom nivou dale su nastavnice: Nadina ismić-Skrobanović (Njemački jezik), Vildana Ćelović (B/H/S jezik i književnost) i Adna Pandžo (Engleski jezik).